Over Franka Zeebregts

 

Met ruim 25 jaar ervaring en veel plezier in het personeelsvak ben ik FraZe gestart. Een persoonlijke en directe manier om bezig te zijn met mijn passie: mensen en bedrijven ondersteunen in het behalen van hun doelen. Deze ondersteuning bied ik aan bedrijven die geen eigen personeelsadviseur in dienst hebben.

Elk probleem, hoe klein of onzinnig het voor jou ook mag zijn, kan van grote impact zijn op een medewerker. Ik ben van mening dat je dat ook erg serieus moet nemen. Echter, je moet hier ook zo objectief mogelijk je beeld van vormen, blijf integer maar ook kritisch, blijf eerlijk maar ook heel duidelijk (no-nonsens) en onderbouw jouw advies of besluit.

Mijn specialismen zijn het coachen en begeleiden van mensen in organisaties. Waarbij organiseren en coördineren van zaken, zowel in de werk- als privé omgeving, mij op het lijf geschreven zijn. Of het nu gaat om het inrichten van een afdeling of werkzaamheden, het coachen voor ‘clean-desk’, structuur aanbrengen in de (thuis)administratie of het leiden van een project. Mijn sterk analytisch vermogen helpt mij om je een persoonlijk en pragmatische oplossing aan te dragen.
Door de ervaringen met o.a. reorganisaties, HR procedures, arbeidsvoorwaardensynchronisatie, opleiden, coaching en verzuimbegeleiding kun je voor elke vraag bij mij terecht.

Uren kan ik vertellen over alle mooie dingen die al gerealiseerd zijn. Uiteraard ook met de nodige hobbels, want het is en blijft mensenwerk!

Wil je weten hoe anderen mijn dienstverlening waarderen? Kijk gerust bij de referenties.

Natuurlijk kan ik het je ook persoonlijk vertellen. Maak dan een afspraak door het contactformulier in te vullen.