Referenties

Franka is de drijvende kracht achter diverse projecten bij diverse ROC's. Zij slaat bruggen tussen bedrijven en de school en weet deze band op een natuurlijke wijze warm te houden en uit te bouwen. Zij heeft veel positieve energie en gaat echt voor haar (opdrachtgevers) zaak. Ik heb met veel plezier samengewerkt met Franka en vind haar zeer competent.
George Maasmans, Hoofd Administratie Rechtbank Breda, team kanton Tilburg & Bergen op Zoom

Betrouwbaar, nauwkeurig, kritisch en objectief. Doet wat ze afspreekt!
Ernest Probst, Ecabo

Ik ken Franka als een zeer toegewijde collega. Ze zet zich altijd in voor de volle 100%. Franka gedraagt zich altijd correct en komt haar afspraken na. Ze is open, eerlijk en recht door zee. In haar rol als personeelsfuctionaris weet ze waar ze over praat. Mocht ze een keer geen antwoord hebben dan zoekt ze verder tot ze een oplossing vindt.
Eric van Neer, Getronics Care Services

In de periode bij Getronics waarin ik samenwerkte met Franka ben ik onder de indruk geraakt van haar allround HR kwaliteiten, haar grote mate van nauwkeurigheid en streven naar perfectie, haar grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel, haar goede evenwicht in aandacht voor werkgevers- en werknemersbelangen, haar integriteit, doorzettingsvermogen en energie en haar communicatieve kwaliteiten. In die periode was zowel sprake van herziening van arbeidsvoorwaarden en functiehuis als noodzakelijke herstructurering en krimp. Ze kende de grenzen van haar verantwoordelijkheden en koppelde zo nodig tijdig terug om draagvlak bij medewerkers, leidinggevenden en manager te houden.
Don Houtman, Getronics

Ik heb met Franka samengewerkt na de overname van I.T. Plus door Getronics PinkRoccade BV.
Ik heb Franka leren kennen als een zeer deskundige collega op HR gebied. Franka heeft in deze periode aangetoond zowel de belangen van de werkgever als ook de medewerkers op HR gebied op een goede manier te kunnen behartigen. Dit heeft zij gedaan met heel veel inzet en gevoel voor organisatie en mensen.
Erik Langenhuijzen, voormalig controller/HR manager I.T. Plus

Ik ben in de gelukkige omstandigheid geweest een groot aantal jaren Franka als collega te hebben gehad. Na de start van haar loopbaan heeft ze zich snel ontwikkeld en gespecialiseerd als adviseur op P&O gebied. Voortvarend, doortastend, recht door zee, no non sense, collegiaal, respectvol en ambitieus zijn onder andere competenties die zij als geen ander bezit. Het voelt als een cadeau om met haar als collega gewerkt te mogen hebben.
Bart Persoons, Hoofd Administratie Stg Dienstencentrale van het R.K. Gasthuis